• Пловдив,
  • 0888 635 605
Продукти >> Мека мебел
 Мека мебел

Разгледайте нашата мека мебел БАРОК. Разполагаме с изискани кресла, дивани, комплекти. Извършваме редовен внос на мебели и аксесоари от Перу, Индонезия и Китай, НЕотстъпващи по качество на другите барокови мебели, но са на съвсем различна цена - ДОСТЪПНА до повече ценители. Имаме налични холови гарнитури Барок, а очакваме и още. Налични са кожени мебели ръчна изработка, холови гарнитури от масивно дърво, с естествена кожа, плат, пяна.

Можем да Ви предложим цялостно интериорно решение за Вашия дом, хотел, ресторант, вила. Разполагаме с уникални ръчно изработени мебели, аксесоари и сувенири, включително в стил Барок.

Можете директно да се свържете с нас на тел. 0888 635 605

Холова гарнитура в стил барок В711 - ПРОДАДЕНОХолова гарнитура в стил барок В711 - ПРОДАДЕНО
Честърфилд НаличенЧестърфилд Наличен
Холова гарнитура Р687  ПРОДАДЕНОХолова гарнитура Р687 ПРОДАДЕНО
холова гарнитура P687 - ПРОДАДЕНОхолова гарнитура P687 - ПРОДАДЕНО
холова гарнитура Р744  ПРДАДЕНОхолова гарнитура Р744 ПРДАДЕНО
холова гарнитура В746-2   НАЛИЧНОхолова гарнитура В746-2 НАЛИЧНО

Бароковите мебели са изключително красиви, изискани, изящни ..., но не са евтини. Обзавеждането с мебели в т.н. бароков стил открай време е белег за лукс и висока класа. На пазара ще намерите мебели в стил Барок на изключително високи цени, но можете да си позволите същия лукс - на достъпна цена с нашите мебели ръчна изработка.

Магазини Бригантина предлагаме мебели в Бароков стил, както и друго обзавеждане, подходящо изключително и само за ценители на лукса! Изберете и поръчайте онлайн уникални ръчно изработени мебели и аксесоари внос от Перу, Индонезия и Китай. Разполагаме с бутикови мебели, подходящи за обзавеждането на всякакъв тип помещения - хол, всекидневна стая, детска, трапезария, кухня, включително и за обзавеждане на луксозните стаи в хотели.